Before/After :: A Refreshed Living Room

We've collaborated with this client to create a fully functional living room, to be shared by everyone in the family, including the couple's three young children!  Just a few simple changes really made a difference.  New rug, new wall color, and a custom bay window seat cushion with a few extra throw pillows.   We also used a chair from another room in the house.
Here's a few "before" photos.


And now, some of the "after" pictures.
We added a new lamp, and switched out the lamp shade in the existing floor lamp for a crisp white drum shade.  We also mixed metals and whimsical art for an interesting grouping over the sofa.  And we swapped out an old toy storage rack for a modern bookcase with storage cubes.  The overall effect is fresh and family-friendly, in a stylish way, of course!

Labels: ,